WELCOME!

Terima Kasih kepada yang sudi mengunjungi Nur Chinta Collections. insyaAllah NCC akan menyediakan menyediakan koleksi Aksesori Wanita, inner, Shawl,tudung instant yang menarik,ringkas,selesa dengan harga yang amat berpatutan.Kami sangat menghargai sokongan dari anda semua..Terima Kasih dan selalulah singgah ke sini yer....


Jangan Lupa klik "Like" NCC's Fanpage untuk mengikuti update dari kami dari masa ke semasa.Be our Fan and enjoy your fun!!!!!

ORDER FORM

Name:
Email Address:
Item Code:
Delivery Address:
Contact No:

This contact form was created by Freedback.

Makluman..

Sila Baca Cara Tempahan dan Terma Pembelian untuk memudahkan urusan.Terima Kasih.

FIRST BATCH RELEASE---NECK COVERED INNER...........LIMITED STOCK ! ! !


Untuk koleksi yang pertama ni NCC mengeluarkan neck covered inner dan juga shawl labuh yang amat selesa untuksaudari2 sekalian..Neck Covered inner ni amat2 best kalau pakai dengan shawl ke,nak pakai double dengan inner yang biasa tu ker atau bagi muslimah yang ingin menjaga aurat dengan lebih sempurna ketika memakai tudung bawal tu elokla dipakai bersama dengan inner neck ni.Di NCC Anda boleh pilih samada inginkan Neck covered inner yang awning pendek,atau yang panjang menutup tulang pipi, plain ataupun bercorak..Harga pun sangat berpatutan.


Apa yang paling bestttt pasal neck covered inner ni kan..memang sangat mudah di bentuk..boleh ikut muka kitala..xder pengeras tu,jadi bolehla kalau nak basuh macam mana pun,sure tak rosak..siap boleh ion lagi...Kain dia memang sedap giler bila pakai..lembut..sejuk..dan nyaman sungguh!



Neck Covered Inner


 PLAIN....

 untuk neck covered inner yang kod bermula dengan S ni semua awning dia pendek je..Material dari jenis cotton .Lembut dan sedap pakai.Yang bewarna coklat (SD) tu je dari jenis lycra dab dyed..betol ke tak ejaan ni  takpastila jugak..tapi kain ni pun sejuk dan lembut sangat.

Kod Kaler dan Material 
SO--Kuning : Cotton lembut
SA--Hot Pink: Cotton lembut
SB--Putih :Cotton lembut
SC--Blue Black( hampir kepada hitam) :  Cotton lembut
SD--Coklat : Lycra dab dyed
SE--Kelabu: Cotton lembut

Harga : RM 25
HARGA SEKARANG: RM 20 sahaja!!!!!jimat rm5
promosi ni valid sampai 7/2/2011 sahaja

                       


Model sedang menggayakan dari kod SB yang dalam pic atas tu. Yang kaler putih ni nak bagi anak pakai p sekolah pun boleh.sekolah rendah la ataupun tadika....insyaAllah xpanas nyer..


ni Pulak yang dari material lycra .kod SD



Kat Bawah ni neck inner covered yang berawning panjang.boleh tutup tulang pipi sikit kalau nak sembunyikan ketembaman atau kecomelan pipi,boleh pilih yang ni.semua inner yang awning panjang ni kod awalan dia bermula dengan L. Kaler kuning yang bertanda X tu je xda stok da


Kod : LE


Kod : LC




PRINTED
 Neck Covered Inner yang printed pun ada..
material dari jenis yang ringan dan sangat lembut serta sangat mudah dibentuk...

Kod: P2

Kod : P1


Cepat..cepat grab sekarang..semua stok adalah sangat terhad....!!!

1 comment:

  1. salam sis,nak tanya inner neck masih ade lagi tak?

    ReplyDelete